Help, ik moet onderzoek doen

Het doen van je (afstudeer)onderzoek wordt een stuk makkelijk met dit e-boek!

Ben je gespannen omdat je een onderzoek moet uitvoeren? Of het nu voor je afstuderen is of als onderdeel van je studie, wij begrijpen de druk en vragen die ermee gepaard gaan. Met ons e-boek wordt onderzoek doen een fluitje van een cent. Geen paniek! Ons e-book “Help, ik moet onderzoek doen” begeleid je op een gestructureerde en praktische manier door dit proces.

Ontdek het E-book

Of je nu een doorgewinterde onderzoeker bent of net begint, ons e-book “Help, ik moet onderzoek doen” zal je zeker helpen. In dit e-book nemen we je stap voor stap mee door het hele onderzoeksproces, vanaf het bepalen van je onderzoeksvraag tot het schrijven van je scriptie of rapport.

Wat kun je verwachten?

  • Duidelijke richtlijnen voor het bepalen van het doel van je onderzoek.
  • Praktische tips voor het formuleren van je onderzoeksvragen.
  • Inzicht in het kiezen van de juiste onderzoeksmethode die past bij jouw onderwerp.
  • Handige schema’s voor het analyseren van je verzamelde gegevens.
  • Bruikbare strategieën voor het uitvoeren van veldwerk en het analyseren van resultaten.
  • Richtlijnen voor het effectief schrijven van je scriptie, thesis of rapport.
  • En nog veel meer waardevolle tips & tricks die je onderzoekservaring naar een hoger niveau tillen.

Prijs

Je kunt dit e-book verkrijgen voor slechts €25,-, inclusief btw. Een kleine investering in jouw onderzoeksucces!

Ben je er klaar voor om je onderzoek uit te gaan voeren? Voeg het e-book “Help, ik moet onderzoek doen” nu toe aan je winkelwagen en ontdek de waarde van gestructureerd onderzoek doen!

5/5

Ik moet zeggen dat het e-boek erg fijn en gemakkelijk las, bedankt! Ik denk dat het boek zeker handig is voor studenten die bezig zijn met onderzoek, zowel degenen die nog geen tot weinig onderzoek hebben gedaan als voor degenen die het al vaker hebben gedaan (doordat je ook diverse stappen en keuzes in methoden hebt vermeld en toegelicht). 

Thijs

4/5

De opzet is uitstekend, het format van een stappenplan maakt ‘onderzoek doen’ een stuk minder intimiderend. Het stuk over rapportage vond ik ook erg nuttig, want ik heb inderdaad nooit anders gedacht als een saai dik boekwerk wat niemand ooit nog gaat lezen, maar dat kan natuurlijk wel.

Jörgen